Meet jouw maat & Vermaken na ontvangst

HET METEN VAN JOUW POLSMAAT & VERMAKEN: Het meten van de juiste maat voor een persoonlijke armband is het eenvoudigst te doen door het omslaan van een lint of touw om de pols in kwestie. Sla deze om zodat hij nog over de arm te bewegen is en meet de lengte vervolgens op met een meetlint of lineaal.

Omdat het schatten van de juiste polsmaat een lastige kwestie is, of omdat jij een armband cadeau hebt gedaan waarvan jij de maat op voorhand niet wist, is het vermaken van jouw aankoop altijd mogelijk! Dit is een service die ik Gratis aanbied, alleen de kosten voor het opsturen zijn hierbij voor jou! 

Volg in dit geval de bovengenoemde stappen voor het meten van de correcte polsomtrek en stuur jouw armband retour naar het onderstaande adres. Het duurt doorgaans 5 werkdagen voordat ik jouw bestelling, vermaakt en wel, weer op de bus doe! 


Jelle Akkerman
Zoutkeetsgracht 194
1013 LC
Amsterdam

 HET METEN VAN JOUW RINGMAAT: Plaats een goed passende ring op een meetlaat of een meetlint en meet vervolgens de diameter in millimeters. Het is hierbij belangrijk dat alleen de binnenzijde van de ring wordt gemeten, dus van zijde tot zijde. Omdat je wellicht niet in het bezit bent van een goed passende ring, of omdat je iemand wilt verassen met een persoonlijke ring is het ook mogelijk om de geschatte ringmaat door te geven in de maten Small, Medium en Large ( S,M,L ) geef hierbij nog even aan of de ontvanger een man of een vrouw is. 


 

Onderstaand vind je een voorbeeld van een ringmaat in diameters. De maat van de het voorbeeld is 15.5 MM