Over Name of the ring

Over Name of the ring

 


Handgemaakt & Exclusief 
Mijn designs maak ik compleet met de hand uit de beste materialen die ik kan vinden. Ik werk zoveel mogelijk met lokale leveranciers, omdat zij beter begrijpen welke wensen ik heb en hetzelfde denken over kwaliteit en duurzaamheid. Ik zie het echt als een uitdaging om te speuren naar materiaal en toepassingen die je nergens anders tegenkomt.

 

Materiaal armbanden:

Ik maak uitsluitend gebruik van een stevige, maar soepele kwaliteit tuigleder, ookwel zadeleder genoemd. Wat voor mij extra bijzonder is, is dat ik dit leer afneem bij een kleinschalige Nederlandse leerlooijer, die de banden uit complete huiden snijdt. Het voordeel van werken met dik leder is dat het alleen maar mooier wordt bij het dragen. Er kan gewoon gedouched en gezwommen worden met deze armbanden, kortom: sieraden om zorgenloos te dragen! 


Voor de sluiting en de plaat, waarop jouw persoonlijke tekst geslagen wordt, heb ik gekozen voor het materiaal Tin. Dit is een materiaal wat je niet veel meer tegenkomt maar beschikt over unieke eigenschappen. Ik laat deze onderdelen gieten bij een ambachtelijke werkplaats in England. Omdat ik mijn ontwerpen graag zo minimaal mogelijk houd, is het voor mij van belang om elk onderdeel uniek op maat te laten maken, waardoor zij echt iets extra's kunnen toevoegen. 


Vragen?
Heb jij vragen over dit ontwerp of over de invulling van dit sieraad, neem gerust even contact met mij op! Je kunt dit het beste doen via het volgende e-mailadres: Jelleakkerman@Nameofthering.com. 
 

 

Neem hier contact op >