Ontwerp jouw eigen persoonlijke sieraad!  * * * Voeg namen, tekst of een speciale datum toe!  * * * Cadeau doen? Gratis later op maat maken! 

VIER JOUW DIERBARE MOMENTEN
MET ONZE HANDGEMAAKTE SIERADEN!
ONTWERP JOUW EIGEN PERSOONLIJKE SIERAAD!
BINNEN 1 - 5 WERKDAGEN IN HUIS!

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau voor een trotse Mama

Een Moederdag cadeau is nog niet zo eenvoudig, zeker wanneer je opzoek bent naar een uniek cadeau met persoonlijkheid! Name of the ring biedt een handgemaakte collectie amrbanden en rigen, waarbij de nadruk ligt op de tekst die jij zelf kunt toevoegen. Wat denk jij bijvoorbeeld van een kado voor mama namens jou en de kinderen? Voeg kindernamen, jullie namen, initialen of een dierbare korte tekst toe om haar dit jaar op een unieke en persoonlijke manier te verarassen! Om je een idee te geven hoe wat de stijl is van de sieraden die wij maken en hoe een voorbeeld invulling er uit zou kunnen zien, kun je hier onze bestseller armband voor mama bekijken van het model Medium! 

Deze armband is een mooi voorbeeld van een cadeau voor een trotse moeder omdat hij in te vullen is tot wel 2 namen, met als extra toevoeging enkele tekens tekst in de hart-vormige hanger! Denk jij meer ruimte nodig te hebben voor het toevoegen van jouw eigen persoonlijke tekst, omdat je bijvoorbeeld meer namen wilt weergeven, geen probleem! Kijk even bij het model Extra, die meer ruimte biedt door de handgegoten tinnen plaat aan de voorzijde van de armband. Dit is een armband die meer ruimte biedt voor eigen personalisatie maar desalniettemin subtiel om de pols oogt. 

 

Het Materiaal van onze sieraden

Bij een Moederdag kado denk je wellicht niet direct aan de stoere combinaties van onze armbanden of het doorleefde karakter dat je vindt bij onze collectie ringen. Toch is dit juist wat veel van onze klanten zien als een positief onderscheidt, en hier ontwerpen wij onze dames collectie dan ook bewust naar. De ringen en armbanden zijn allen minimaal qua design, waardoor de nadruk meer komt te liggen op de materialen die wij gebruikt hebben. Al onze sieraden worden compleet met de hand gemaakt in ons kleine atelier in het hart van Amsterdam. Juist door onze capaciteit dusdanig klein te houden kunnen wij onze exclusieve insteek alsook onze hoge kwaliteitsnormen waarborgen. 

Het leer dat wij gebruiken voor onze armbanden laten wij snijden uit complete rund huiden. Dit laten wij doen bij een Nederlandse leerlooijer; het leer zelf is ook van Nederlandse originele een wordt tuigleder genoemd. Dit leer, dat ookwel bekend staat als zadelleder is rond de 3mm dik en bestaat uit een complete doorsnede van de huid. Veel leer dat gebruikt wordt voor armbanden is splitleer, wat visueel in het begin van het draagproces niet zoveel verschilt van tuigleder, maar qua doorzaamheid is dit niet te vergelijken. Omdat wij het belangrijk vinden dat je echt kunt leven met onze sierden, ze dagelijks dragen, is het ook mogelijk om te douchen en zelfs te zwemmen met onze armbanden! Dit komt doordat het leer, na het contact met water weer goed in te vetten is, waardoor het terugkeert naar de originele staat, met een toevoegen van een nieuw eigen karakter. Wij geven dan ook garantie op onze complete armbanden. 

De sluitingen van onze armbanden alsook onze ringen worden voor ons gegoten door een ambachtelijk tin-gieterij uit Engeland. Het is voor ons belangrijk om te werken met kleine leveranciers en vakmensen, omdat zij beter begrijpen dat kwaliteit, duurzaamheid en op kleine schaal produceren bijdraagt aan ons eindproduct. Elke ring, of sluiting die wij vanuit deze werkplaats ontvangen is dan ook anders van karakter, natuurlijk netjes afgewerkt, maar allemaal op een eigen manier uniek. Dit past uitstekend met de persoonlijke insteek van onze sieraden, elke tekst, elk verhaal, elk geefmoment is uniek, net zoals onze sieraden.  

 

 

Het personaliseren van een sieraad

 

Bij een cadeau voor een trotse Moeder is het in onze ogen essentieel om een sieraad een eigen persoonlijk karakter te geven. Dit wordt gecreeerd door jouw eigen invulling, maar ook door de manier waarop wij onze teksten toevoegen aan onze sieraden. Wij gebruiken losse stempels en een zware slaghamer om de persoonlijke teksten toe te voegen aan onze ringen en armband sluitingen. Sieraden op deze ambachtelijke manier personaliseren vergt veel tijd en concentratie, maar heeft als eindresultaat dat elk sieraad een uniek karakter krijgt. 

Wanneer je opzoek bent naar een uniek cadeau voor haar zou je ervoor kunnen kiezen om armband of ring te personaliseren met de namen van jullie kind / kinderen. Wij geven altijd de tip om onze sieraden te personaliseren maar toch zo leeg mogelijk te houden. Dit zorgt ervoor dat jouw persoonlijke tekst en het karakter van onze sieraden mooi in balans blijft. Hoeveel persoonlijke tekst je kunt toevoegen aan een sieraad hangt ook af van het model in kwestie. Mocht je specifieke wensen hebben maar niet goed weten op welk sieraad dat het beste tot uiting komt, neem gerust even contact met ons op! 

Onze ervaring leert ons dat sieraden als cadeau voor een trotse moeder positief ontvangen worden, juist door het toevoegen van een eigen persoonlijke tekst! Veel klanten geven aan positief verrast te zijn en dragen hun mama ring of mama armband met veel trots! Mocht tegen de verwachting in de reactie nou wat tegenvallen na het geven van jouw sieraad, laat dit ons dan ook even weten. Wij kijken graag of er wellicht iets veranderd dient te worden aan jouw bestelde ring of armband, of keren indien gewenst het aankoopbedrag weer aan jou uit! 
 

Kies jij voor een ring of een armband? 

De keuze maken tussen een handgemaakte ring of armband als moederdag cadeau is geen eenvoudige ;) In veel gevallen wordt er gekozen voor het personaliseren van een van onze armbanden voor mama. Wellicht juist door het karakter van onze sierden, die wat stoerder zijn dan de doorsnee, of juist omdat het geven van een ring in sommige gevallen traditioneler kan aanvoelen. Ben jij dan ook opzoek naar een sieraad voor een traditioneel geefmoment als bijvoorbeeld een relatie jubileum, een verloving of een huwelijk, kijk dan vooral even naar onze collectie handgemaakte ringen! 

Neem contact met ons op bij eventuele vragen

Een kado voor Mama gevonden maar toch nog het een en ander onduidelijk? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken wij even met jou mee! Je kunt natuurlijk ook even kijken of jouw vraag toevallig te vinden is tussen onze veel gestelde vragen! Mocht dit niet het geval zijn verwijs ik je graag door naar onze contactpagina, of voor directe vragen naar ons e-mailadres: Amanda@Nameofthering.com.

 


Mama armband medium, kleur: turquoise

Mama armband medium, kleur: turquoise

€39,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €33,02

Mama armband medium, kleur: Vintage Bruin

Mama armband medium, kleur: Vintage Bruin

€39,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €33,02

Mama armband medium, kleur: Vintage Zwart

Mama armband medium, kleur: Vintage Zwart

€39,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €33,02

Mama armband Large, kleur: Turquoise

Mama armband Large, kleur: Turquoise

€49,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €41,28

Mama armband Large, kleur: Vintage Bruin

Mama armband Large, kleur: Vintage Bruin

€49,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €41,28

Mama armband Large, kleur: Vintage Zwart

Mama armband Large, kleur: Vintage Zwart

€49,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €41,28

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

KLANTENREACTIES

Onze Bestsellers