Ontwerp jouw eigen persoonlijke sieraad!  * * * Voeg namen, tekst of een speciale datum toe!  * * * Cadeau doen? Gratis later op maat maken! 

VIER JOUW DIERBARE MOMENTEN
MET ONZE HANDGEMAAKTE SIERADEN!
ONTWERP JOUW EIGEN PERSOONLIJKE SIERAAD!
BINNEN 1 - 5 WERKDAGEN IN HUIS!

Vaderdag Cadeau

Vaderdag cadeau voor een trotse Papa

Een Vaderdag cadeau is nog niet zo eenvoudig, ook omdat de persoonlijkste cadeaus het leukst zijn maar vaak niet gemakkelijk te verzinnen! Wij bieden een collectie handgemaakte ringen en armbanden aan, waarbij de nadruk ligt op jouw uniek tekst! Wat denk jij bijvoorbeeld van een vaderdag kado in de vorm van een armband namens jou en de kinderen? Voeg namen, een geboortedatum of een korte persoonlijke tekst toe om hem dit jaar op een unieke en persoonlijke manier te verrassen! Benieuwd hoe een dergelijk ontwerp er uit zou kunnen zien? Kijk even naar onze papa armband van het model Large! 

Deze armband is een een mooi voorbeeld van een cadeau voor een trotse vader omdat hij in combinatie met bijvoorbeeld een horloge te dragen is, maar ook los een stoer statement maakt! Dit komt vooral door de omvang, waardoor hij echt aanwezig is om de pols, maar ook door het robuuste, stoere uiterlijk, waarbij jou persoonlijke tekst een mooi contrast vormt. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een armband die iets subtieler oogt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Neem in dit geval even een kijkje bij ons model Medium, tevens een aanrader wanneer de Papa in kwestie wat smallere polsen heeft! 

 

Het Materiaal van onze sieraden

Bij een Vaderdagscadeau voor jouw man denk je wellicht niet direct aan een persoonlijk sieraad, dit gegeven hebben wij gebruikt bij het ontwerpen van onze huidige collectie! De ringen en armbanden die wij presenteren zijn allen minimaal qua design met de nadruk op de materialen die wij gebruikt hebben. Wij maken al onze sieraden in ons kleine atelier in het centrum van Amsterdam. Elk sieraad wordt compleet met de hand gemaakt, waardoor wij de hoge kwaliteit die wij nastreven kunnen waarborgen. 

Het leer dat wij voor onze armbanden gebruiken wordt uit complete huiden gesneden door een Nederlandse Leerlooijer. Het leer zelf komt ook van een Nederlandse leverancier en is 3 MM dik tuigleder, ookwel zadelleder genoemd. Wij kiezen voor dit type leer omdat wij het belangrijk vinden om zoveel mogelijk samen te werken met locale leveranciers en vakmensen, maar ook duurzaamheid is hieroor een stuk beter te garanderen. Veel leer wat gebruikt voor het maken van armbanden is splitleer, samengerperst leer met een dunne toplaag van een originele huid. Visueel is dit in eerste instantie identiek aan het leer dat wij gebruiken, maar qua duurzaamheid is dit niet te vergelijken. Omdat wij het belangrijk vinden dat je echt kunt leven met onze sieraden, is het mogelijk om met onze armbanden te douchen en zelfs te zwemmen. Doordat het leer uit een stuk bestaat qua dikte, is het vervolgens weer mogelijk om het terug te brengen naar de orginele staat met smeer of een olie. Het leer krijgt echt meer karakter tijdens het dragen, een karakter dat echt bijdraagt aan de eigenheid van onze sieraden! 

Ook werken wij samen met een ambachtelijke tin-gieterij uit Engeland, voor de sluitingen van onze armbanden en onze ringen. Het werken met een kleine leverancier als deze geeft ons de mogelijkheid om op kleine schaal te produceren, maar ook het eindresultaat is direct uniek en toont per stuk weer een eigen karakter. Het oxideren van deze onderdelen en ringen doen wij vervolgens in ons atelier in Amsterdam. Een echte doorleefde vintage look is niet eenvoudig te bewerkstelligen, en dit is dan ook proces dat we geheim houden ;) 

 

 

Het personaliseren van een sieraad

 

Bij een cadeau voor een trotse vader is het in onze ogen belangrijk om het sieraad zoveel mogelijk een eigen stoer karakter te geven. Dit wordt dan ook versterkt door de manier waarop wij onze persoonlijke teksten aan onze sieraden toevoegen. Wij slaan onze teksten met een zware hamer en losse stempels in het tin van de sluitingen en ringen. Deze manier van personaliseren vergt veel concentratie en kost veel tijd, maar geeft ons wel de exclusieve look en feel die wij belangrijk vinden. Wanneer je opzoek bent naar een sieraad speciaal als vaderdag cadeau is het een optie om de invulling relatief beperkt te houden, waardoor het sieraad zijn minimale karakter behoudt. Dit geldt ook voor het toevoegen van eventuele symbolen, waardoor de nadruk ook meer op de persoonlijke tekst komt te leggen en wellicht te nadrukkelijk in beeld komt voor de papa in kwestie. Mocht je een idee hebben, waar je graag even over overlegd met ons, neem dan gerust even contact met ons op! 
Onze ervaring is dat een sieraad als cadeau voor papa uiterst positief ontvangen worden, juist door het toevoegen van jouw eigen tekst. Veel mannen geven aan dat zij positief verrast zijn en dragen hun ring of armbanden dan ook met veel trots. Mocht de reactie nou toch een beetje tegenvallen na het geven van jouw gepersonaliseerde armband of ring, laat dit ons dan ook vooral weten. We kijken dan even of we wellicht iets voor jou aan kunnen passen, of sturen jouw aankoopbedrag retour. 

 

Kies jij voor een ring of toch een armband? 

De keuze maken tussen een armband of ring als Vaderdag cadeau is geen eenvoudige ;) In veel gevallen wordt er bij het plaatsen van een bestelling gekozen voor het personaliseren van een armband voor papa. Ook omdat dit wellicht iets minder traditioneel is. Onze armbanden zijn dan ook stoer qua karakter en minimaal van design, waardoor zij zowel in een zakelijke als casual setting mooi te dragen zijn. Ben jij opzoek naar een sieraad voor een meer intiem geefmoment, kijk dan even naar onze collectie hangemaakte ringen. Veel van onze bestelde ringen worden gegeven bij het vieren van een relatie jubileum, een verloving of bij het sluiten van een huwelijk. Momenten die voor ons natuurlijk ook erg bijzondere zijn om voor aan de slag te mogen gaan! 

 

Neem contact met ons op bij eventuele vragen

Een Vaderdagscadeau gevonden voor jouw man, maar toch nog vraag die je niet terug kunt vinden in onze veel gestelde vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij denken graag met jou mee over een mooie invulling of de haalbaarheid van een leverdatum! Je kunt meer informatie vinden via onze contactpagina, of direct een mailtje sturen via: Amanda@Nameofthering.com! 

 


Leren Papa Armband Medium. Kleur: Vintage Zwart

Leren Papa Armband Medium. Kleur: Vintage Zwart

€39,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €33,02

Leren Papa Armband Medium. Kleur: Vintage bruin

Leren Papa Armband Medium. Kleur: Vintage bruin

€39,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €33,02

Leren Papa Armband Medium. Kleur: Vintage groen

Leren Papa Armband Medium. Kleur: Vintage groen

€39,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €33,02

Leren Papa Armband Large. Kleur: zwart

Leren Papa Armband Large. Kleur: zwart

€49,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €41,28

Leren Papa Armband Large. Kleur: Vintage Bruin

Leren Papa Armband Large. Kleur: Vintage Bruin

€49,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €41,28

Leren Papa Armband Large. Kleur: Vintage groen

Leren Papa Armband Large. Kleur: Vintage groen

€49,95

  Compleet met de hand gemaakt in ons Amsterdamse atelier!    Gratis ver..


Excl. BTW: €41,28

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

KLANTENREACTIES

Onze Bestsellers