Ontwerp jouw eigen persoonlijke sieraad!  * * * Voeg namen, tekst of een speciale datum toe!  * * * Cadeau doen? Gratis later op maat maken! 

VIER JOUW DIERBARE MOMENTEN
MET ONZE HANDGEMAAKTE SIERADEN!
ONTWERP JOUW EIGEN PERSOONLIJKE SIERAAD!
BINNEN 1 - 5 WERKDAGEN IN HUIS!

Afstudeercadeau

Afstudeercadeau 
 

Het vinden van een uniek afstudeercadeau is nog niet zo eenvoudig, zeker wanneer je opzoek ben naar een cadeau met een eigen persoonlijke insteek! Wij presenteren een collectie armbanden en ringen met een minimaal design, waarbij een persoonlijke tekst door jou toegevoegd, een uniek statement kan maken! Wat denk jij van bijvoorbeeld van een armband als examencadeau, met de naam van de geslaagde in kwestie met als toevoeging de speciale datum van de uitreiking? Het is daarnaast ook nog mogelijk om bijvoorbeeld de initialen van jullie als ouders toe te voegen, of wellicht een typerende korte spreuk. 

Om je een idee te geven over de verschillende mogelijkheden is het een idee om even te kijken naar ons model armband Medium. Dit is een wat slankere armband die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, ook in combinatie met bijvoorbeeld een horloge of een ander sieraad. Het verweerde uiterlijk van het de sluiting geeft deze armband een stoer karakter waarop jouw tekst een mooi persoonlijk contrast vormt. Omdat wij veel horen dat een armband vooral stoer en robuust dient te zijn, waneer het om een afstudeercadeau gaat voor mannen, hebben wij het model Large in de collectie. Dit model is ongeveer 2 CM breed en geeft ruimte aan meerdere namen + datums en een persoonlijke korte tekst. 

 

Het Materiaal van onze sieraden
 

Omdat onze sieraden als cadeau voor het afstuderen gegeven kunnen worden aan zowel hem als haar, bestaat onze collectie uit armbanden en ringen met een minimaal design. Hiermee leggen wij de nadruk op de materialen die wij gebruiken, alsook het handgemaakte karakter wat voor ons essentieel is. Wij maken al onze sieraden compleet met de hand, alleen op bestelling en naar de wensen van onze klanten. Dit doen wij in ons kleine atelier in het centrum van Amsterdam. Exclusiviteit is steeds meer ons uitgangspunt geworden, ook omdat het voor ons belangrijk is om elke order de aandacht te kunnen geven die hij verdiend! 

 

Als je kiest voor een examencadeau in de vorm van een van onze lederen gepersonaliseerde armbanden, ontvang je een armband waarvan het leer uit complete huiden gesneden is. Dit laten wij doen door een Nederlandse leerlooijer, die ons tuigleder levert tevens van Nederlandse origine. Tuigleder is onze optiek het leer bij uitstek om armbanden uit te vervaardigen. Het gaat om leer uit de hals van een rund, een huid die een dikte heeft van rond de 3 MM maar buigzaam is door een leven lang bewegen. 
Als wij uit willen leggen wat ons leer zo bijzonder maakt, beginnen wij meestal met de vergelijking met andere soorten leer die vaak gebruikt worden voor armbanden en accessoires. Je vindt hier vaak splitleer terug: samengeperst leer met een toplaag van origineel leder. Dit oogt in eerste instantie gelijk aan ons tuigleder, maar na intensief gebruik is de duurzaamheid niet te vergelijken. Wat voor ons belangrijk is is dat je echt kunt leven met onze armbanden. We hebben lang gezocht naar leer waarmee je kunt douchen en zelfs zwemmen. Het leer zal uitdrogen na aanraking met water, maar is weer terug te brengen naar de originele staat met bijvoorbeeld bijenwas of olie. Het leer krijgt na elke behandeling weer een gezonde glans, wordt weer soepel maar behoud sporen van de reis die jullie samen afleggen. 

De sluitingen van onze armbanden met naam en ringen met naam worden met de hand gegoten door een kleine Tin-gieterij uit Engeland. Wij werken niet alleen samen met kleine leveranciers uit het oogpunt van duurzaamheid, maar even belangrijk vinden wij het visuele aspect dat ambacht met zich mee brengt. Elk sieraad of onderdeel dat uit de gieterij komt verschilt onderling, met deukjes, randjes die anders afgerond zijn en glans die net verschillend is. Dit geeft onze sieraden iets extra’s dat niet na te maken is, zeker niet wanneer wij jouw persoonlijk tekst toevoegen! 

 

 

Het personaliseren van een sieraad

 

Wanneer je een cadeau voor het afstuderen zoekt, zoek je eigenlijk een statement waarmee je zegt: goed gedaan, wij zijn trots op jou! Door onze ambachtelijke manier van werken combineren wij deze authentieke boodschap op eigen en echte manier met onze sieraden. Wij slaan onze teksten met losse stempels en een zware slaghamer, per stuk in onze sieraden. Dit is een zeer precies werk, wat veel tijd en concentratie vergt, maar waarbij het resultaat bij elke bestelling weer uniek is! Het kan natuurlijk zijn dat een armband met naam of een ring met naam minder in de smaak valt dan gehoopt, neem in dit geval even contact met ons op. Wij denken graag even mee over het veranderen van de invulling, het aanpassen van het sieraad zelf of retourneren jouw aankoopbedrag terug. 

 

Neem contact met ons op bij eventuele vragen

Heb jij een examencadeau in vorm van een onze sieraden gevonden maar wellicht toch nog een vraag over de invulling, de maat of bijvoorbeeld de leverijd? Neem gerust even contact met ons op, dan denken wij met jou mee! Je kunt dit doen via de contactpagina of direct via de mail: Amanda@Nameofthering.com. Antwoorden op onze veel gestelde vragen vindt je tevens hier! 

 


KLANTENREACTIES

Onze Bestsellers