Ontwerp jouw eigen persoonlijke sieraad!  * * * Voeg namen, tekst of een speciale datum toe!  * * * Cadeau doen? Gratis later op maat maken! 

VIER JOUW DIERBARE MOMENTEN
MET ONZE HANDGEMAAKTE SIERADEN!
ONTWERP JOUW EIGEN PERSOONLIJKE SIERAAD!
BINNEN 1 - 5 WERKDAGEN IN HUIS!

Kerstcadeau

Kerstcadeau
 

Wanneer je opzoek bent naar een kerstcadeau voor hem of een kerstcadeau voor haar kom je er al snel achter dat dit nog niet zo eenvoudig is! Zeker niet omdat dit toch een van de meest dierbare momenten is door het jaar heen en je opzoek bent naar iets unieks maar ook iets persoonlijks. Wij presenteren een collectie ringen en armbanden waarbij jouw eigen persoonlijke invulling centraal staat, dit doen wij door ons te focussen op onze hoge kwaliteit materialen en ons design zo minimaal mogelijk te houden! 

Wanneer je opzoek ben naar een kerstkado kiezen veel van onze klanten voor een wat robuuster design, zoals bijvoorbeeld onze armband model large. Juist omdat het dragen van een persoonlijke tekst intiem aanvoelt is dit wat meer aanwezige design een combinatie die veel gemaakt wordt. Het is hierbij mogelijk om aan beiden zijden van de sluiting een eigen tekst toe te voegen, met als stelregel dat de tekst niet de complete bovenzijde van de sluiting moet invullen. Dit stellen wij als voorbeeld omdat de verdeling van tekst en armband anders een beetje scheef komt te staan. 

Onze besteller als kerstkado voor vrouwen zijn twee sieraden: onze vintage ring met hammerslag aan de buitenzijde en de armband Medium in de kleur Zand. Onze ringen worden gegoten door een kleine ambachtelijke tin gieterij in Engeland, waarmee wij kwaliteit maar ook eigenheid van het ontwerp kunnen garanderen. Wat ik met eigenheid bedoel is dat elke ring weer anders uit de mal komt, nadat hij gegoten is. Dit zorgt ervoor dat elke ring een eigen karakter krijgt, wat wij weer goed vinden passen bij elke tekst die wij plaatsen, deze is immers ook uniek! 
Onze armband in het model medium is een uniek kerstkado voor jouw vrouw of vriendin omdat je er veel kanten mee op kunt. Het is een subtiele armband die aan beide kanten van sluiting plaats biedt voor een eigen tekst. Veelal wordt er gekozen om aan bijvoorbeeld de linkerzijde initialen te plaatsen, een toepasselijk symbool of een korte tekst. Rechts blijft dan nog over voor een speciale datum, namen van dierbaren of tevens een symbool. 
 

Het Materiaal van onze sieraden
 

Omdat wij sieraden maken als Kerstkado voor mannen als zowel vrouwen, is het voor ons belangrijk dat het design minimaal blijft. Ons doel is niet het creeren van een veilige middenweg tussen mannelijk en vrouweljik, maar eerder een design teruggebracht tot de essentie met oog voor de materialen die gebruikt zijn. 
Wij maken al onze sieraden compleet met de hand in ons kleine atelier in het centrum van Amsterdam. De oplage van sieraden is klein en dit past ook uitstekend bij ons concept. Juist in kleinschaligheid kunnen wij goed samenwerken met kleine leveranciers en vakmensen en kleine aantallen geven ons tevens de mogelijkheid om veel uit te trekken voor elke bestelling die wij binnenkrijgen. Wij maken onze sieraden alleen op bestelling, dit zorgt ervoor dat wij minimaal 3 werkdagen nodig hebben vanaf het moment van jouw bestelling tot het moment van verzenden. 

Als je voor een kerstcadeau kiest in de vorm van een armband dan ontvang je een sieraad waarbij de materialen die wij gebruiken centraal staan. Een groot deel van onze tijd besteden wij aan het experimenteren met onze materialen en het testen op bijvoorbeeld duurzaamheid. Het leer wat wij gebruiken voor onze armbanden is Nederlands tuigleder, ookwel zadelleder genoemd. De meerwaarde van goed leer is altijd een beetje lastig uit te leggen maar wij stellen als regel bij het zoeken naar nieuwe leveranciers, gaat het lang mee en hoe ziet het er dan uit. Veel leer wat gebruikt wordt voor accessoires is split leer. Dit is in feite samengeperst leder met een toplaag van echt leer, waardoor je er visueel niet veel anders aan afziet. Qua duurzaamheid is dit splitleer echter niet te vergelijken met ons tuigleder, omdat ons leer een dikte heeft van + / – 3 MM en uit een geheel bestaat. Wij zijn dan ook trots op deze kwaliteit van leer en helemaal op hoe het eruit ziet na bijvoorbeeld een jaar flink gedragen te zijn. Je kunt gewoon douchen en zwemmen met onze armbanden, iets dat goed past bij ons concept, persoonlijke armbanden om echt mee te leven! 

 

De sluitingen van onze armbanden en onze ringen worden zoals eerder aangegven gegoten door een Engelse Tin gieterij, die alles op ambachtelijke wijze fabriceert. Werken met een kleine leverancier levert ons allerlei voordelen op: we worden gehoort in onze wensen qua design en door te prduceren in kleine aantallen ligt de focus op de kwaliteit van elk product wat het atelier verlaat. Nadat onze ringen en sluitingn aankomen in Amterdam worden zij nog per stuk behandeld om die unieke, doorleefde vintage look te verkrijgen, dit voegt in onze optiek zoveel extra waarde en karakter toe dat het echt een cruciaal onderdeel van ons merk geworden is! 

 

Het personaliseren van een sieraad

 

Wanneer je een kerstcadeau voor hem of haar zoekt ben je eigenlijk opzoek naar een manier om je waardering voor een geliefde uit te spreken. Onze armbanden met naam of ringen met naam lenen zich hier uitstekend voor, juist door alle aandacht en zorgt die wij in onze producten steken. Het toevoegen van jouw persoonlijke tekst vormt hierbij de kers op de taart, of in dit geval de piek op de kerstboom ;) 

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat het gegeven sieraad minder in de smaak valt dan gehoopt, zeker ook omdat je het online hebt gekocht. Dit blijft gewoon erg moeilijk inschatten en wij geven je dan ook de vrijheid om bij ons aan te kloppen voor een oplossing! Dit kan zijn dat wij samen nog even kijken naar de invullin, of wellicht dat jullie samen de keuze hebben kunnen maken voor een ander sieraad. Mocht dit nou niet het geval zijn sturen wij het aankoop bedrag binnen 7 werkdagen weer naar jou retour, geen probleem!

 

Neem contact met ons op bij eventuele vragen

Heb jij een sieraad op het oog om cadeau te doen voor aankomende Kerst, maar zijn er toch nog onduidelijkheden? Neem dan gerust even contact met met ons op via ons contact formulier of direct via onze customer service: Amanda@Nameofthering.com. Antwoorden op onze veel gestelde vragen vindt je tevens hier! 


KLANTENREACTIES

Onze Bestsellers