FAQ

Het personaliseren van een sieraad

Het aantal tekens wat toe te voegen is aan onze sieraden wordt aangegeven in de tekstvelden onder de productbeschrijving. Het aantal tekens wat hier weergegeven wordt is inclusief eventuele spaties en overige symbolen. 

Het gaat hier echter om een indicatie, dus een paar tekens meer dan de maximaal aangegeven hoeveelheid is vaak geen probleem! 

Jouw tekst specificeren aan het einde van het afrekenproces is een goede manier om mij nog even te voorzien van de nodige richtlijnen. Je vindt dit tekstveld onderaan de check-outpagina!

Het is altijd mogelijk om op een later moment nog extra tekst of tekens toe te voegen aan jouw sieraad. Geef dit ook vooral aan wanneer dit op het moment van bestellen al de verwachting is, dan houden wij rekening met het plaatsen. Dit is een gratis service van Name of the ring.

Je ziet binnen onze verschillende categorieën vaak voorbeelden als MOM en DAD of eventuele initialen. Dit is nooit bindend, maar dient meer als inspiratie. Ga er dan ook vanuit dat je dit zelf aangeeft bij het invullen van de tekst. Voorbeeld: bij het bestellen van een PAPA armband laat je de bovenzijde van de sluiting leeg qua invulling. Wij slaan hier vervolgens niet automatisch het woord DAD in. 

Materiaal & jouw maat vinden

- Armbanden: meet met een lint / touw de pols in kwestie op en leg deze vervolgens langs een lineaal. De lengte die hieruit komt is jouw maat in CM. Draai het lint of touw niet te strak om de pols, zorg ervoor dat deze aansluit, maar niet afknelt. 

- Ringen: Meet een goed passende ring van binnenzijde tot binnenzijde op. De uitkomst van deze diameter is jouw ringmaat in MM. 

Ben je niet in het bezit van een goed passende ring, vraag een juwelier bij jou in de buurt om jouw ringmaat op te meten. Dit voelt wellicht als een tikkeltje ongemakkelijk, maar schaalt een hoop heen en weer gestuur wanneer de maat een gokje blijft. 

Omdat veel van onze klanten een sieraad bestellen om later cadeau te doen, hebben wij de service in het leven geroepen, om een sieraad in de grootste maat te kunnen bestellen. Na ontvangst kan er vervolgens in alle rust gekeken worden naar de juiste maat, en mag het sieraad terug worden gestuurd voor het vermaken. Dit is een gratis service van Name of the ring. 

Sieraden die op maat besteld zijn en toch nog niet helemaal goed blijken te zitten, vallen ook binnen deze gratis vermaak service! Stuur jouw sieraad terug met bijgevoegd het kaartje voor vermaken. Dit kaartje zit bij jouw bestelling. Jouw sieraad mag geretourneerd worden naar: 

 

Jelle Akkerman
Zoutkeetsgracht 194
1013 LC
Amsterdam
Nederland 

Het vermaken van een sieraad duurt maximaal 7 werkdagen. 

Wij besteden een groot deel van onze tijd aan onderzoek en het vinden van unieke en duurzame materialen. Dit, omdat ik hier een passie voor heb, maar ook omdat ik het belangrijk vind dat een sieraad dat jij bij ons hebt besteld lang mee gaat. 

Onze basis materialen zijn: kwalitatief Nederlands tuigleder en 100% puur tin. 

Het tuigleder dat wij gebruiken voor onze armbanden is + / - 3 MM dik, en is rundleder uit de hals. Dit is een relatief soepel gedeelte van de huid omdat het veel in beweging is. Dit levert ook een textuur op die kenmerkend is en in mijn optiek een meerwaarde heeft. 

Het tin wat wij gebruiken voor onze ringen en sluitingen wordt gegoten bij een authentieke gieterij in Engeland. De kleinschaligheid van de productie zie je terug in de ietwat ongepolijste look van deze onderdelen en sieraden, maar ook de garantie van een 100% puur materiaal wordt hiermee gewaarborgd.

Verzenden & betalen

De levertijd van een bestelling bedraagt tussen de 3 -  6 werkdagen, vanaf het moment van bestellen! Mocht jij een bestelling willen plaatsen en deze eerder nodig hebben dan het aangegeven aantal dagen, neem dan gerust even contact met ons op!

Wij verpakken onze bestellingen in witte bubbel-enveloppen, met het afleveradres aanwezig, alsook het verzendadres, zonder onze bedrijfsnaam. Omdat een bestelling in veel gevallen een cadeau betreft verzenden wij onze pakketjes op deze ietwat saaie manier ;) 

De betaalmethoden die wij aanbieden zijn: IDeal, Paypal, Visacard, Mastercard, Sofort, bankoverschrijving. Wanneer het doen van een betaling met bovenstaande methoden geen optie is, neem gerust even contact met ons op! 

Garantie & service

Omdat wij afhankelijk zijn van postservice PostNL en locale services in het buitenland, kan het voorkomen dat een pakketje met vertraging wordt afgeleverd. In uitzonderlijke gevallen is het voorgekomen dat een pakketje zoek raakt en niet aankomt op plaats bestemming. 

Neem in beiden gevallen contact met ons op, dan maken wij direct een vervangend exemplaar voor jou. Wij laten jou in een dergelijke situatie nooit met lege handen achter: Order@Nameofthering.com

Bij beschadiging van jouw sieraad denken wij altijd graag mee om tot een passende oplossing te komen. Dit kan het herstellen van jouw sieraad zijn of het aanbieden van een vervangend exemplaar. 

Het is niet nodig om hier vooraf contact met ons over op te nemen. Stuur jouw sieraad en bijbehorend reparatieverzoek dan ook gerust naar: 

Jelle Akkerman
Zoutkeetsgracht 194
1013 LC
Amsterdam

Wij laten jou vervolgens weten wanneer wij het pakketje in goede orde hebben ontvangen, en welke oplossing wij voor ogen hebben. Het repareren van een sieraad duurt doorgaans tot 7 werkdagen.